Hvordan virker boligalarmen

Enkel bruk.

Verisure boligalarm er meget enkel å bruke, da man kan benytte enten kodebrikke, kode, App eller låsen på døren*.

Kodebrikke: Hold Kodebrikken foran stjernen for deaktivering. For aktivering, trykker man Hel-/Delsikring etterfulgt av kodebrikke.

Kode: Tast Kode, 4 siffer, på panelet for deaktivering. For aktivering, trykker man Hel-/Delsikring etterfulgt av Kode.

App: Alarmen kan betjenes fra hvilken som helst lokasjon via App. Da kan du f.eks skru av alarmen, og låse opp døren når håndverkeren kommer. Uten at du trenger å reise hjem fra jobb eller hytta. Kan også administreres fra utlandet.

Yale Doorman v2: Ved å bruke kode/brikke på døren, kan også alarmen bli aktivert/deaktivert samtidig som døren låses/låses opp.

Lokal Partner

Norsk Områdesikring AS er din lokale Verisure og Securitas Direct Proffpartner. Vi sørger for salg, installasjon og service på alle Verisure og Securitas Direct sine kunder i Telemark. Vårt partnerkonsept gir nærhet til deg som kunde og vi har god kunnskap om området du bor i.

Norsk Områdesikring – At your service.

En sterk kjede av mennesker

Med alarm fra Verisure installert er det trygt å være hjemme, på reise, og ikke minst.. -det er trygt å komme hjem for voksne og barn. En sterk kjede av mennesker finnes bak alarmen vår. Din lokale partner og vektere er alltid i nærheten av deg og på alarmsentralen er våre operatører i tjeneste for deg døgnet rundt. Alle hjelper til for å gi deg best mulig assistanse om noe skal skje.

Pen og profesjonell installasjon

Installatørene i Norsk Områdesikring har høye krav på seg når det gjelder selve installasjonen. Installatørene etterlever kravene fra FG, og dette skal gjøres så pent som mulig. Det eneste som skal virkelig synes, er skilter og oblater. Disse plasseres bl.a på alle dører. Skiltene viser at du har et overvåket hjem, fra Europas største vaktselskap.

Rent design

En ting som er viktig i dagens hjem, er at utstyret ser bra ut. På dette feltet har Verisure et produktdesign som er overlegent alt annet per dags dato. Vi har avtale med etablerte og ledende leverandører på verdensbasis.

Smarte tekniske løsninger

Det er ikke bare vårt personale som gir deg og familien økt trygghet, også våre tekniske løsninger er trygge. Med overføring via bredbånd i tillegg til GSM vil signalet komme frem selv om mobilnettet skulle være nede.
Trygt og sikkert er også de trådløse kameradetektorene med ir-blitz, som sender bilder direkte til alarmsentralen når alarmen utløses. Det betyr at alarmoperatøren raskt kan avgjøre om alarmen har blitt utløst ved en feil, eller om vekteren og eventuelt politiet og/eller brannvesenet skal tilkalles med en gang.

Firmanavn

Navn*

Telefon*

Epostadresse*

Henvendelsen gjelder

Melding

Vil du bli oppringt?
 Ja Nei